Mylogenics™

 “The best program, method or product is the one that is working for you. Not the one people keep telling you is the best for you.”

Overload Worldwide

Het doel van Mylogenics™ is het herstellen van de optimale structuur, beweging en functie van de diverse weefsels en het losmaken van verkleefde zenuwvezels en bloedvaten. Dit gebeurt door het verwijderen van verklevingen in weefsels door het toepassen van deze specifieke behandelmethode.

Met behulp van de Mylogenics™ Methode krijg ik een goed beeld van het functioneren van de diverse systemen in ons lichaam. Hierdoor kan een Mylogenics™ Practitioner doelgericht de oorzaak behandelen waardoor het resultaat van de behandeling optimaal wordt. De focus ligt meer op de oorzaak en niet alleen op het gevolg.

Ook voor “chronische” aandoeningen kan Mylogenics™ mogelijk oplossing bieden.

“Dieren hebben maar 50% van de tijd nodig om te herstellen van vergelijkbare letsels als mensen. Zij gebruiken geen ijs, geen medicijnen, geen isokinetische machines en computers. Zij herstellen functioneel door te luisteren naar signalen van het lichaam en die functies weer uit te oefenen, welke noodzakelijk zijn voor functioneel herstel.”

Dr. van Wingerden

Meer informatie